search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Sadio Mané mégis kihagyja a világbajnokságot – sajtóhír

m4sport.hu
A korábbi hírekkel ellentétben mégis kihagyja a labdarúgó-világbajnokságot Sadio Mané, a Bayern München szenegáli támadója, aki a Werder Bremen elleni kedd esti német bajnokin sérült meg – írja a L'Equipe.

A francia lap információja szerint a 2022-es Aranylabda-szavazás második helyezettje, Sadio Mané sérülése komolyabb a vártnál, és nem utazhat el a katari világbajnokságra.

A 30 éves játékost a Bayern München–Werder Bremen (6-1) mérkőzés 20. percében kellett lecserélni, miután kapott egy kisebb rúgást a sípcsontjára.

A bajorok másodedzője korábban még úgy nyilatkozott, hogy nincs veszélyben a játékos vb-szereplése. „Mané kapott egy rúgást a lábára, ami kisebb fájdalmat okozott neki. Nem túl komoly a sérülés, elutazhat a vb-re” – nyilatkozta Dino Toppmöller a mérkőzés után.

A 91-szeres válogatott támadó kiesése hatalmas érvágás Szenegál számára, az Afrikai Nemzetek Kupája címvédője Hollandiával, a házigazda Katarral és Ecuadorral szerepelnek egy csoportban a jövő vasárnap kezdődő világbajnokságon.

Közben a Bayern München Twitterén megerősítette, hogy Mané kihagyja a Schalke elleni hétvégi bajnokit, és további teszteknek vetik alá.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Blatter: hiba volt a rendezést Katarnak adni
Hiba volt Katarnak adni a labdarúgó-világbajnokság rendezését - vallotta be a nemzetközi szövetséget (FIFA) a 2010-es odaítéléskor vezető svájci Joseph Blatter.
Külföldi futball