search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Szon Hung Min felépült szemsérüléséből, és elutazik a vb-re

m4sport.hu
Fellélegezhetnek a dél-koreai szurkolók, válogatottjuk legnagyobb sztárja, Szon Hung Min felépült szemsérüléséből és készen áll a katari labdarúgó-világbajnokságra.

A Tottenham Hotspur támadója a Marseille elleni 2-1-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen fejelt össze ellenfelével. Az orvosi vizsgálatok után kiderült, a 30 éves játékos arccsonttörést szenvedett, és műtétre szorul.

A bejelentéskor sokan aggódtak, a műtét után nem lesz elég ideje felépülni a kelet-ázsiai válogatott alapemberének a világbajnokság kezdetéig. Kedd délután, Szon az Instagramján nyugtatta meg a rajongókat, a következőket írta:

„Szeretném megköszönni mindenkinek a támogató üzeneteket,  igazán nagyra értékelem. A nehéz időkben sok erőt kaptam tőletek. Sok gyermek álma a hazáját képviselni egy világbajnokságon, ahogyan az enyém is ez volt. Ezt a világért sem hagynám ki. Alig várom, hamarosan találkozunk.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Son HeungMin(손흥민)🇰🇷 (@hm_son7) által megosztott bejegyzés

A dél-koreai válogatott Portugáliával, Uruguayjal és Ghánával szerepel egy csoportban a jövő vasárnap kezdődő világbajnokságon.

Borítókép: Szon Heung-Min (fotó: EPA/VINCENT MIGNOTT)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A horvátok tapasztalt kerettel készülnek a vb-re
A tapasztalt Luka Modric, Ivan Perisic, Marcelo Brozovic trió is ott van a horvátok 26 fős világbajnoki keretében, amelyet szerdán nevezett meg Zlatko Dalic, az előző futball vb-n ezüstérmes válogatott szövetségi kapitánya.
Külföldi futball
Dani Alves és Martinelli ott lesz a brazil válogatott vb-keretében, Firmino kimaradt
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Tite kihirdette a katari világbajnokságra utazó 26 fős keretét. Ott szerepel a nevezettek között, a 39 éves Dani Alves, aki jelenleg Mexikóban játszik, miközben kimaradt a Liverpool támadója, Roberto Firmino, a szebb napokat megélt Philippe Coutinho, vagy a nagy formában játszó portugál Benfica húzóembere, David Neres.
Külföldi futball