search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Hivatalos: Sadio Mané kihagyja a világbajnokságot

m4sport.hu
Beigazolódott a szenegáliak féleleme: lemarad a katari vb-ről a válogatott csapatkapitánya és legjobbja, Sadio Mané, aki múlt kedden, a Bayern - Werder Bremen Bundesliga-bajnokin sérült meg.

A 30 éves támadót 20 perc játék után kellett lecserélni a vb előtti utolsó bajnokiján. Az első hírek arról szóltak, csak kisebb sérülést szenvedett, nem sokkal később viszont a L’Equipe című francia sportnapilap már ennek ellenkezőjéről írt.

A 91-szeres válogatott Manét múlt pénteken benevezték a vb-keretbe, noha a héten már arról beszéltek a szenegáli válogatott környékén, hogy az „első meccseket” biztosan kihagyja.

A jelek szerint ez is optimista hozzáállás volt, mert csütörtökön a szenegáli szövetség megerősítette, hogy nem lehet ott a vasárnap kezdődő világbajnokságon, mivel „az MRI-vizsgálatok nem mutattak olyan kedvező javulást, mint remélték”.

Az Afrika-bajnok jövő hétfőn Hollandia ellen kezdi meg szereplését a vb-n, majd négy nap múlva a házigazda katariakkal csap össze, november 29-én pedig Ecuador ellen lép pályára.


Részletek hamarosan.

Borítókép: Fotó: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

További tartalmak