Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb műtét vár a Dortmund hererákkal kezelt támadójára

Újabb műtét vár a Dortmund hererákkal kezelt támadójára

mti
Újabb műtét vár Sébastien Hallerre, a Borussia Dortmund hererákkal kezelt futballistájára.

A 28 éves, elefántcsontparti támadót korábban egyszer már megoperálták, miután júliusban, klubja edzőtáborában kiderült a betegsége. Azóta kemoterápiás kezelés alatt állt.

„Ahogy arra számítani lehetett, a kemo után különböző lehetőségek merültek fel. A harc számomra még nem ért véget” – írta szerdán a Twitteren a játékos.

A Borussia Dortmund a nyáron 31 millió euróért szerződtette Hallert az Ajax Amsterdamtól, a tervek szerint ő pótolta volna a Manchester Cityhez igazolt Erling Haalandot. Nem sokkal később azonban kiderült a betegsége, így még nem lépett pályára a sárga-feketék színeiben.

Borítókép: Sebastien Haller az Aranylabda-gálán (Fotó: EPA/Mohammed Badra)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A rákkal diagnosztizált Hallert megoperálták, legalább két hónap a felépülése
Alig, hogy a Borussia <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/07/06/a-dortmund-31-millioert-igazolt-sztarcsatart-hollandiabol-hivatalos" rel="noopener" target="_blank">Dortmund szerződtette</a>, <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/07/19/daganatot-talaltak-a-dortmundi-sztarigazolas-herejeben-elhagyta-a-csapatot" rel="noopener" target="_blank">hererákot diagnosztizáltak</a> az elefántcsontparti támadónál Sébastian Hallernél. A német klub szerdán arról számolt be, hogy a játékost megműtötték, legalább két hónapig nem számíthatnak rá.
Külföldi futball
A kórházból üzent a Dortmund csatára, akinél hererákot diagnosztizáltak
A Borussia Dortmund hétfőn hivatalos oldalain <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/07/19/daganatot-talaltak-a-dortmundi-sztarigazolas-herejeben-elhagyta-a-csapatot/" target="_blank" rel="noopener">közölte</a>, a frissen <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/07/06/a-dortmund-31-millioert-igazolt-sztarcsatart-hollandiabol-hivatalos/" target="_blank" rel="noopener">szerződtetett</a> támadó, Sébastien Haller heréjében daganatot fedeztek fel, miután rosszullétre panaszkodott.
Külföldi futball