Musorujsag
Élő Eredmények

A szerződésbontás után tiltotta el Cristiano Ronaldót az angol szövetség

A szerződésbontás után tiltotta el Cristiano Ronaldót az angol szövetség

mti
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) két mérkőzéses eltiltással és pénzbüntetéssel sújtotta Cristiano Ronaldót, aki kedden közös megegyezéssel bontott szerződést a Manchester Uniteddel.

A 37 esztendős portugál támadóval szemben még egy áprilisi eset kapcsán vizsgálódott az FA, miután az Everton otthonában rendezett összecsapást követően kiverte a telefont egy szurkoló kezéből.

Érdekesség, hogy az ötszörös aranylabdás büntetése „nemzetközi”, azaz bárhova is igazol, ott új csapata első két mérkőzésén nem léphet pályára.

Ronaldót az eltiltás mellett 50 ezer fontos bírsággal sújtotta a szövetség.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hol köthet ki Cristiano Ronaldo?
Kedd délután a Manchester United és Cristiano Ronaldo közös megegyezéssel szerződést bontottak, aminek köszönhetően a portugál labdarúgó szabadon igazolhatóvá vált.
Külföldi futball
Cristiano Ronaldo: Megalázó volt a felfüggesztésem, a Manchester United olajat öntött a tűzre
A hét egyik legnagyobb szenzációja a labdarúgás berkeiben Cristiano Ronaldo mélyinterjúja, amelyet a népszerű brit újságírónak, <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/11/14/cristiano-ronaldo-a-manchester-united-elarult-engem" rel="noopener" target="_blank">Piers Morgannek adott</a>. A beszélgetés 90 perces volt, a második része csütörtök este volt követhető. A 37 éves portugál klasszis sok témát érintett az nyilatkozat "második félidejében" is.
Külföldi futball