Musorujsag
Élő Eredmények
×

Ázsia nem opció: Cristiano Ronaldo visszautasítja a több százmilliós szaúdi ajánlatot – sajtóhír

Ázsia nem opció: Cristiano Ronaldo visszautasítja a több százmilliós szaúdi ajánlatot – sajtóhír

m4sport.hu
Továbbra is a legmagasabb szinten akarja folytatni karrierjét Cristiano Ronaldo, aki portugál sajtóhírek szerint nemet mond az Al-Nasszr hívására.

A napokban látott napvilágot a hír, miszerint a 37 éves portugál klasszis – akivel a világbajnokság előtt közös megegyezéssel szerződést bontott a Manchester United – pénzügyi szempontból visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Közel-Keletről.

A Marca arról írt, Ronaldo már rá is bólintott a szaúdi labdarúgás egyik legsikeresebb klubja, az Al-Nasszr két és fél évre szóló, idényenként 200 millió euróval kecsegtető ajánlatára, ám a portugál sajtóban ennek ellenkezőjéről számoltak be a vb első szünnapján.

Pedro Sepúlveda úgy tudja, az ötödik világbajnokságán szereplő (és ott gólt szerző) támadót nem motiválja a pénz, továbbra is szakmai kihívást keres, és a legmagasabb szinten kívánja folytatni pályafutását, egy olyan csapatban, amely legalábbis harcban van a Bajnokok Ligája-indulásért.

„Ázsiában játszani nem opció számára” – írja közösségi oldalán a SIC Notícias portugál lap újságírója.

Ronaldónak még legalább egy meccse van bizonyítani a vb-n, hiszen Portugália Svájc kiütésével (6-1) negyeddöntőbe jutott (ahol a spanyolokat tizenegyespárbajban búcsúztató Marokkóval találkozik), de nem jó előjel számára, hogy a nyolcaddöntőben a kispadon kezdett, a helyén játszó Goncalo Ramos pedig mesterhármast szerzett, és úgy általában is nagyon jól festett a csapat nélküle.

Úgy tűnt, nem is volt kirobbanó hangulatban a továbbjutás után: miközben a társak ünnepeltek, ő egyedül sétált le a pályáról.

Borítókép: EPA/Ali Haider

További tartalmak