Musorujsag
Élő Eredmények
×

Duplázott új csapatában, majd megsérült a korábbi magyar válogatott támadó

Duplázott új csapatában, majd megsérült a korábbi magyar válogatott támadó

m4sport.hu
Varga Roland, 24-szeres válogatott labdarúgó megszerezte első góljait a Sepsi OSK színeiben a Román Kupa harmadik fordulójában, mégsem örülhetett, mivel második találata után megsérült.

A katari világbajnokság ellenére sem állt le a labdarúgás Romániában, kedd este kupafordulót rendeztek a székelyföldi Sepsi OSK részvételével. A szentgyörgyi együttes hazai pályán 4-0-s győzelmet aratott a tavalyi döntős Voluntari ellen, és hibátlan mérleggel csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe.

Az erdélyieknél duplázott a 32 éves magyar támadó, Varga Roland, aki bár első góljait szerezte tétmérkőzésen új csapatában, nem lehet maradéktalanul boldog, mivel a második találata közben megsérült, és le kellett cserélni.

Varga a 62. percben egy hosszú indítást vett át, majd lőtt a hálóba, utána viszont egyből a bal, támaszkodó bokájához kapott, ami valószínűleg kifordult a rúgás pillanatában. A 24-szeres válogatott támadó nem tudta folytatni a játékot, helyére az utóbb ugyancsak betaláló Pavol Safranko állt be.

Az OSK csapatorvosa, Gheorghe Popa tájékoztatása szerint az első kivizsgálás azt mutatja, hogy az ötszörös magyar bajnok játékos harmadfokú bokaficamot szenvedett, arról még nincsenek hírek, mennyi időt kell kihagynia Vargának.

A mérkőzés összefoglalója (Varga góljai 1:22-től):

Borítókép: (fotó: facebook/VargaRolandOfficial)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek