search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo a 2024-es Eb-t tűzte ki célul

m4sport.hu
A portugál válogatott támadója a csalódást keltő vb-szereplés után sem gondolkodik a visszavonuláson, egyes sajtóhírek szerint Ronaldo a 2024-as Európa-bajnokságon is szeretne csapata hasznára lenni.

Az ötszörös aranylabdás klasszisra rájár a rúd ebben az évben, először lemaradt a Bajnokok-ligájáról, majd kiszorult a Manchester United kezdőjéből, végül már a válogatottban sem töltött be meghatározó szerepet. Ezt bizonyítja, amikor a portugálok hatalmas meglepetésre 1-0-ra kikaptak a világbajnokság meglepetéscsapatától a torna negyeddöntőjében, Ronaldo mindössze csereként állt be a mérkőzésen, pont mint az előző fordulóban Svájc ellen.

Sokan ebből arra következtettek, hogy a Marokkó elleni volt a világklasszis csatár utolsó nemzetközi szereplése a nemzeti csapatban. Ezzel szemben a Correio de Manha nevű portugál sportlap úgy értesült, Ronaldo még érzi magában az erőt, és tudna segíteni a válogatottnak a 2024-es Európa-bajnokságon. A jelenleg csapatnélküli játékos a Németországban rendezett kontinenstornán már 39 éves lesz.

Borítókép: Loszail, 2022. november 28. A portugál Cristiano Ronaldo lemegy a pályáról, miután lecserélték a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjának második fordulójában játszott Portugália-Uruguay mérkőzésen a Loszail Stadionban 2022. november 28-án. MTI/AP/Petr David Josek

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

„Az álom tegnap véget ért" – Cristiano Ronaldo burkoltan üzent, az idei volt az utolsó vébéje
Cristiano Ronaldo<a href="https://m4sport.hu/2022/12/10/percrolpercrebejegyzes/koszonom-cristiano"> a könnyivel küszködve</a> hagyta el a játékteret miután <a href="https://m4sport.hu/katar-foci-vb-2022/cikk/2022/12/10/cristiano-ronaldoek-sem-tudtak-feltorni-a-marokkoi-reteszt-az-afrikai-egyuttesnek-egy-villanas-is-eleg-volt-az-elodontobe-jutashoz">Portugália 1-0-ra kikapott Marokkó ellen</a> a negyeddöntőben és így kiesett a világbajnokságról. Nem véletlen, hogy ily módon felszabadultak az érzelmek a 37 esztendős klasszisban, hiszen feltehetően utolsó vb-meccsén lépett pályára szombaton. Vasárnap pedig Instagram-odalán – hacsak burkoltak is – gyakorlatilag meg is erősítette ezt a tényt.
Cikkek