Musorujsag
Élő Eredmények

Ancelotti a brazil válogatott kispadján? A Real Madrid edzője reagált

Ancelotti a brazil válogatott kispadján? A Real Madrid edzője reagált

m4sport.hu
Carlo Ancelotti egy olasz rádióban tisztázta róla és a brazil kispadról szóló pletykákat.

A brazil labdarúgó-válogatott vb-búcsúját követően a sajtóban felröppentek olyan hírek, hogy a kispadról távozó Tite helyét a Real Madrid legendás vezetőedzője Carlo Ancelotti veszi át. Állítólag az olasz szakember is elgondolkodott a lehetőségen, de a leszögezte, hogy szeretné kitölteni az élő szerződését.

Szerda délelőtt a négyszeres BL-győztes vezetőedző tisztázta a róla és a brazil kispadról keringő híreket: „Nem ismerem a jövőt, de nagyon boldog vagyok a Real Madridnál. 2024-ig szól szerződésem, és ha nem rúgnak ki, akkor maradok” – mondta az olasz Radio Rai nevű rádiónak. Majd hozzátette: „Majd lesz időm elgondolkodni a jövőmön”.

Ancelotti a saját jövője után a Real Madridéról is szót ejtett: „A csapat jövője nagyszerű lesz, függetlenül attól, milyen játékosok szerződnek a klubhoz, és ez Florentino Pereznek köszönhető” – nyilatkozta.

Borítókép: Varsó, 2022. október 11. Carlo Ancelotti, a Real Madrid olasz vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az F csoport negyedik fordulójában játszott Sahtar Donyeck - Real Madrid mérkőzésen Varsóban 2022. október 11-én. MTI/EPA-PAP/Leszek Szymanski

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo szívesen látna sztáredzőt a brazil válogatott élén
A katari vb-n a negyeddöntőben kiesett dél-amerikai válogatott kispadjáról távozott Tite, miután a legnagyobb esélyesek közé sorolt csapata tizenegyespárbajban alulmaradt Horvátországgal szemben. A szövetségi kapitány már a torna előtt kijelentette, hogy függetlenül a vb-n elért eredménytől nem folytatja tovább a munkát a nemzeti csapatnál. Az elmúlt napokban több olyan neves külföldi szakember neve is felmerült az utódjelöltek között, akikre Ronaldo szívesen bízná rá a válogatott irányítását, de hangsúlyozta, hogy a döntés nem az ő kezében van.
Külföldi futball