Musorujsag
Élő Eredmények

Kitálalt Karim Benzema ügynöke: a csatár már a nyolcaddöntőben játszhatott volna

Kitálalt Karim Benzema ügynöke: a csatár már a nyolcaddöntőben játszhatott volna

m4sport.hu
Karim Djaziri, Karim Benzema ügynöke a közösségi oldalain osztott meg egy videót a Real Madrid és a francia válogatott csatárának sérüléséről, melyet a katari világbajnokság előtt szenvedett el. Orvosi vélemények szerint már a nyolcaddöntőben pályára léphetett volna, amennyiben Didier Deschamps számít rá.

Karim Djaziri több orvossal is konzultált Karim Benzema sérülésével kapcsolatban, a leleteket közösségi oldalaira feltöltve szeretné bizonyítani, hogy a 35 éves aranylabdás csatár megfelelő állapotban lett volna.

„Én töltöttem fel ide, előtte azonban három szakemberrel is konzultáltam, akik megerősítették a diagnózist, Benzema a nyolcaddöntőre megfelelő állapotban volt, hogy legalább a kispadon, csereként helyet kapjon. Miért kérted, hogy ilyen sürgősen távozzon?” – írta.

A Marca egyértelmű utalásnak veszi, hogy a Benzemához közel álló Djaziri Didier Deschampsnak szánta a kérdést.

A menedzser, Djaziri bizonyítéka:

A  játékosügynök szerint Benzema december elején már játékra alkalmas volt és a franciák december 4-én léptek pályára a lengyelek ellen a legjobb 16 között. A játékos november 19-én, két nappal az első, Ausztrália elleni meccs előtt hagyta el a francia keretet sérülése miatt, és a későbbiekben egyszer sem érdeklődött a csapatvezetés a hogyléte felöl. A Benzema körül kialakult helyzet azt eredményezte, hogy a csatár lemondta a válogatottságot.

Borítókép: epa10310724 France's Karim Benzema (R) attends his team's training session in Doha, Qatar, 17 November 2022. The FIFA World Cup 2022 will take place from 20 November to 18 December 2022 in Qatar. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

További tartalmak