Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sajtóhír: Szoboszlaival pótolná távozó sztárját az AC Milan

Sajtóhír: Szoboszlaival pótolná távozó sztárját az AC Milan

m4sport.hu
Az olasz sajtó szerint az AC Milan szerződtetné Szoboszlai Dominikot abban az esetben ha a csapat támadója, Brahim Díaz télen visszatér a Real Madridhoz.

A Calciomercato beszámolója szerint a Real Madrid a télen visszahívhatja spanyol tehetségét, Brahim Díazt az olasz címvédőtől. Ez esetben a Milannak szüksége van egy újabb támadóra, mivel a nyáron igazolt Charles De Ketelaere a várakozások alatt teljesít.

Az olasz lap úgy tudja, a Milan jól ismeri Szoboszlait, akivel már korábban is összeboronálták a csapatot. Emellett kiemelik a magyar játékos sokoldalúságát, hiszen a támadó középpályás pozíció mellett a széleken is bevethető.

Érdemes megjegyezni, hogy a játékos ügynöke, Esterházy Mátyás szerint Szoboszlai Lipcsében marad a szezon végéig, amit a futballista is megerősített, igaz hozzátette: a futballban napról napra változik minden.

Borítókép: EPA/Leszek Szymanski

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szoboszlai Dominik: Örömmel tölt el, hogy egyre több futballista segít a rászorulóknak
Jótékonysági gálát rendezett a Szoboszlai Dominikot és több más válogatott futballistát is foglalkoztató EM Sports-ügynökség, illetve Szalai Ádám által alapított Játékidő Alapítvány. Az eseményen a menedzseriroda gyakorlatilag valamennyi játékosa megjelent, a válogatott labdarúgóktól kezdve fiatal tehetségekig. A gálán többen is kiemelték az M4 Sportnak az adakozás fontosságát, Szoboszlai és Szalai pedig a korábbi gyermekotthon-látogatásukról is beszámoltak, amely a két intézmény nagyszerű kezdeményezésének köszönhető.
Magyar futball