Musorujsag
Élő Eredmények

A fotó, amit nagyon vártunk: a hererákkal kezelt Haller újra edzésbe állt a Dortmundnál

m4sport.hu
Két műtét és kemoterápiás kezelés, több hónapnyi küzdelem után újra edzésbe állt Sébastien Haller, a Borussia Dortmund csatára.

A BVB 2022 nyarán 30 millió euróért szerződtette az Ajaxtól a holland bajnokság gólkirályát a Manchester Cityhez távozó Erling Haaland pótlására, ám a 28 éves elefántcsontparti játékos még egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a Dortmund mezében, mert júliusban hererákot diagnosztizáltak nála.

Hétfőn egy videóban köszönte meg a szurkolók támogatását és jelentette be: végre visszatért és alig várja, hogy a stadionban találkozzanak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Borussia Dortmund (@bvb09) által megosztott bejegyzés

A dortmundi játékosok hétfőn tértek vissza klubjukhoz, a téli edzőtábor január 6-án kezdődik és 14-ig tart, első 2023-as bajnoki mérkőzésüket január 22-én, az Augsburg ellen játszák.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Pocsékul indult 2023 a Liverpoolnak: 3–1-es vereség a Brentford ellen
A Brentford hazai pályán 3–1-re legyőzte a Liverpoolt a Premier League 17. fordulójának hétfő este rendezett mérkőzésén, ezzel Jürgen Klopp együttese elszenvedte ötödik vereségét a bajnokságban és maradt a hatodik helyen, legyőzője pedig két pontra megközelítette a tabellán.
Külföldi futball
Lionel Messi és Cristiano Ronaldo januárban újra összecsaphat
Ha már a katari labdarúgó-világbajnokságon nem jött össze korunk két kiemelkedő futballistájának sokak által remélt találkozása, januárban érkezhet némi kárpótlás a rajongóknak: francia értesülések szerint a PSG és a szaúd-arábiai al-Naszr, Cristiano Ronaldo új klubja felkészülési mérkőzést játszhat januárban.
Külföldi futball
Hazai és nemzetközi sportklasszisokat vesztettünk el 2022-ben
Olimpiai bajnok tornászok, újpesti, angyalföldi és ferencvárosi futball-legendák, nagyszerű sportolókból lett kiváló edzők, a valaha volt egyik legnagyobb vízilabdázó, az egyetlen háromszoros világbajnok futballista, a Red Bull alapítója, egy zseniális teniszedző és korábbi NBA-, és NFL-klasszisok is távoztak 2022-ben.
Egyéb