Musorujsag
Élő Eredmények

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo januárban újra összecsaphat

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo januárban újra összecsaphat

m4sport.hu
Ha már a katari labdarúgó-világbajnokságon nem jött össze korunk két kiemelkedő futballistájának sokak által remélt találkozása, januárban érkezhet némi kárpótlás a rajongóknak: francia értesülések szerint a PSG és a szaúd-arábiai al-Naszr, Cristiano Ronaldo új klubja felkészülési mérkőzést játszhat januárban.

Ronaldo novemberben bontotta fel szerződését a Manchester Uniteddel, majd a katari világbajnokság után, december 30-án jelentették be, hogy évi 200 millió eurós fizetésért aláírt a szaúdi bajnokság listavezetőjéhez.

A PSG – al-Naszr felkészülési meccset eredetileg 2022 januárjára kötötték le, de Covid-fertőzések miatt a meccset elhalasztották, amit szerződéses kötelezettségek miatt pótolni kell.

A pontos időpont még nem tisztázott, a helyszín minden bizonnyal Szaúd-Arábia lesz. Az évet vereséggel indító párizsiakra január 15-ig még három mérkőzés vár, majd két hét szünet – így valamikor a hónap második felében hozhatják tető alá.

A két szupersztár pályafutása során számos alkalommal nézett farkasszemet, ebben volt BL-döntő is, de többségében a Real Madrid és a Barcelona egymás elleni mérkőzésein, legutóbb azonban egy ruhamárka kedvéért ültek össze egy furcsa sakkmeccsre – a végeredmény így is nagyot szólt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Borítókép: (fotó: MTI/EPA/Alejandro García)

További tartalmak