Musorujsag
Élő Eredmények

Lukaku tudja, mit akar – és az nem a Chelsea

Lukaku tudja, mit akar – és az nem a Chelsea

mti
Romelu Lukaku, a belgák 29 éves labdarúgója visszaszerződne az Internazionaléhoz, ahol nyár óta a Chelsea kölcsönjátékosaként szerepel.

Lukaku combsérülése miatt két hónapig nem volt bevethető, majd a katari világbajnokságon a horvátok elleni csoportmeccsen tért vissza, ám hiába volt számos gólszerzési lehetősége, nem tudta továbbjutáshoz segíteni a belgákat, akik már a csoportkörben búcsúztak a tornától.

A 104-szeres válogatott támadó 2021-ben 97,5 millió fontért igazolt (tért vissza) Milánóból Londonba, de egy gyenge szezon után kölcsönben visszakerült az Internazionaléhoz, amellyel 2021-ben olasz bajnok lett.

“Maradni akarok az Internél. Nyáron beszélhetünk a Chelsea-vel, hogy megtaláljuk a megoldást erre a helyzetre, és ismét teljes értékű Inter-játékos legyek” – mondta Lukaku, aki nyárig szóló kölcsönszerződése helyett egy végleges megállapodást szeretne.

EPA/MATTEO BAZZI

A belga csatár tavaly négymillió eurót elengedett a fizetéséből, hogy az olasz klubban folytathassa, így évi 12 millió helyett 8 milliót keres Milánóban.

Borítókép: EPA/Rungroj Yongrit

További tartalmak