Musorujsag
Élő Eredmények

Szalai Ádám kikerült a Basel keretéből, az U21-esekkel készül tovább

Szalai Ádám kikerült a Basel keretéből, az U21-esekkel készül tovább

m4sport.hu
Decemberben a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Basel elnöke úgy fogalmazott, véleménye szerint Szalai Ádám többet nem lép pályára a klub első csapatában, és akkor azt sem zárta ki, hogy januárban szerződést bontanak majd a magyar támadóval. Erre pedig minden esély megvan, ugyanis a 36 esztendős csatár nincs ott a bázeliek keretében, négy másik társával együtt az U21-es kerettel készül a továbbiakban – írja a Basler Zeitung.

 

A svájci lap értesülései szerint Alexander Frei vezetőedző minden olyan futballistát „száműzött” a tartalékcsapatba, akik már nem szerepelnek az idény második felére vonatkozó terveiben. Korábban a Basel egyszer már eltiltotta Szalait az edzések látogatásától, aki akkor ügynökével együtt szerződésszegés miatt bíróságra vitte az ügyet, s a pert megnyerve visszatérhetett a tréningekre, ám a mérkőzéseken továbbra sem kapott lehetőséget semmilyen formában.

A 35 esztendős ex-válogatott labdarúgó kontraktusa a szezon végéig szól a piros-kékekkel, ám a kialakult helyzet és az elnök korábbi nyilatkozatai, valamint az edzői döntés miatt könnyedén elképzelhető, hogy februárban már máshol látjuk őt futballozni.

Borítókép: Szalai Ádám (Fotó: FC Basel 1893/Twitter)

További tartalmak