Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: két műtét és négy kemoterápia után Sébastien Haller újra a pályán

Videó: két műtét és négy kemoterápia után Sébastien Haller újra a pályán

m4sport.hu
Először lépett pályára Sébastien Haller azóta, hogy júliusban hererákot diagnosztizáltak nála.

A Borussia Dortmund tavaly nyáron 30 millió euróért szerződtette az Ajaxtól a holland bajnokság gólkirályát a Manchester Cityhez távozó Erling Haaland pótlására, ám a 28 éves elefántcsontparti játékos még egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a Dortmund mezében, mert júliusban hererákot diagnosztizáltak nála.

Haller azóta két műtéten és négy kemoterápiás kezelésen esett át, kedden pedig a Fortuna Düsseldorf elleni felkészülési mérkőzés 74. percében becserélték.

A nagy pillanatot a Borussia Dortmund osztotta meg hivatalos Twitter-oldalán.

Borítókép: Sébastien Haller (Fotó: Twitter/Borussia Dortmund)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sikeres volt Haller második műtétje
Jól sikerült Sébastien Haller második műtétje - erről a Borussia Dortmund hererákkal kezelt futballistája maga számolt be közösségi oldalán.
Külföldi futball
A rákkal diagnosztizált Hallert megoperálták, legalább két hónap a felépülése
Alig, hogy a Borussia <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/07/06/a-dortmund-31-millioert-igazolt-sztarcsatart-hollandiabol-hivatalos" rel="noopener" target="_blank">Dortmund szerződtette</a>, <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/07/19/daganatot-talaltak-a-dortmundi-sztarigazolas-herejeben-elhagyta-a-csapatot" rel="noopener" target="_blank">hererákot diagnosztizáltak</a> az elefántcsontparti támadónál Sébastian Hallernél. A német klub szerdán arról számolt be, hogy a játékost megműtötték, legalább két hónapig nem számíthatnak rá.
Külföldi futball