Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Joao Félix a Chelsea-nél folytatja kölcsönben

Hivatalos: Joao Félix a Chelsea-nél folytatja kölcsönben

m4sport.hu
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea FC hivatalos oldalain is bejelentette, ami szinte az elmúlt napokban már borítékolható volt, hogy Joao Félix a szezon végéig kölcsönben a londoni együttesnél szerepel. Az egykoron az Atlético de Madrid által 126 millió euróért megvásárolt portugál játékos az ideiglenes klubváltás előtt meghosszabbította szerződését a spanyol csapattal, és 2027-ig aláírt a Matracosokhoz.

A Chelsea 11 millió font fejében, vásárlási opció nélkül szerezte meg néhány hónap erejéig a 23 esztendős futballistát, akire a sok sérült és a gyenge támadójáték miatt volt leginkább szüksége Graham Potternek. Továbbá Joao Félix az elmúlt időszakban nem kapott sok lehetőséget az Atléticoban, ráadásul nem is ápol felhőtlen viszonyt a madridiakat irányító Diego Simeonéval, aki majd a hírek szerint az idény végén távozik az együttestől, melyet 2011 óta irányít.

Félix minden sorozatot figyelembe véve 20 meccsen lépett pályára klubcsapatában, ezeken a találkozókon 5 gólt szerzett. A Chelsea-re pedig ráfér az erősítés, ugyanis Graham Potter érkezése óta szenved a ötszörös PL-bajnok, csupán a tizedik helyen áll a Premier League-ben, és a támadómutatókat figyelembe véve az alsóházba tartozik a londoni együttes.

A portugál futballista első interjújában úgy nyilatkozott: „a Chelsea a világ egyik legnagyszerűbb klubja. Remélem, segítségére lehetek a csapatnak, hogy elérje a céljait. Boldog vagyok, hogy itt lehetek és izgatottan várom a bemutatkozást a Stamford Bridge-en”.

Borítókép: Twitter / Chelsea FC

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Csak két vb-döntős az IFFHS 2022-es álomcsapatában
Alapvetően a katari világbajnokságon szereplők közül állította össze a 2022-es álomválogatottat a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS.
Külföldi futball