Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb horvát vb-hős hagyhatja el még a télen a Dinamo Zagrebet

Újabb horvát vb-hős hagyhatja el még a télen a Dinamo Zagrebet

m4sport.hu
Dominik Livakovic iránt a Villarreal érdeklődik, de nem szeretnének annyit adni érte, amennyit klubja kér.

Úgy tűnik, a vb-bronzérmes horvát labdarúgó-válogatott tagjai iránt alaposan megnőtt az érdeklődés. A korábban a Dinamo Zagrebot erősítő Mislav Orsic már a Southampton játékosa és nagyon úgy tűnik, a csapat kapusa, a vb-n remekül teljesítő Dominik Livakovic sem a zágrábiakkal kezdi meg a felkészülést.

A spanyol média szerint a 28 éves kapust a Villarreal szeretné megszerezni. Nem véletlen, hogy kapust keresnek, hiszen a 30 éves argentin Geronimo Rulli 8 millió euróért távozott az Ajaxhoz. Az együttes így egy a veterán-fiatal kombinációval maradt, hiszen jelenleg csak a 40 éves veterán Pepe Reinára és a 20 éves dán Filip Jorgensenre számíthat kapusposzton.

A Relevo szerint az a probléma, hogy a Dinamo 10 millió eurót kér a 2022-ben a világ negyedik legjobb kapusának választott játékosért, ami olyan ár, amit a spanyolok nem akarnak fizetni és bíznak benne, sikerül valahogy lejjebb vinni az árát.

A kapust korábban szóba hozták a Bayern Münchennel is, de hivatalos megkeresés nem történt az ügyben. szerződése 2024 nyaráig érvényes a Dinamóval.

 

Borítókép: EPA/Friedemann Vogel

További tartalmak