Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Barcelonából pótolná Chelsea-hez távozó játékosát az Atlético Madrid

A Barcelonából pótolná Chelsea-hez távozó játékosát az Atlético Madrid

m4sport.hu
Egybehangzó sajtóhírek szerint az Atlético Madrid labdarúgócsapata Memphis Depayjal erősítené meg a keretét.

 

Mint ismert, Joao Félix szerdán került hivatalosan is a londoni Chelsea-hez, melyhez az idény végéig kölcsönbe írt alá a portugál játékos.

A spanyol sportsajtó úgy tudja, Félix búcsújával felszabadult egy hely az Atlético Madrid támadósorában, ezt pedig Diego Simeone vezetőedző mindenképp kitöltené – Fabrizio Romano olasz transzferguru csütörtökön arról számolt be, miszerint a madridiak Barcelonából erősítenének.

Amennyiben hinni lehet Romano értesüléseinek, akkor az Atlético Madrid már fel is vette a kapcsolatot a katalánokkal, s eltökélt szándékuk, hogy elhozzák a Barcától azt a Memphis Depayt, aki az elmúlt időszakban „kiesett” Xavi látószögéből, a szakember jobbára csak a cserepadon számol a holland sztárral, aki ebben a szezonban eddig mindösszesen négy tétmérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 206 játékpercet kapott.

Romano úgy tudja, angol klubok is kérdezősködtek Depay felől, Félix távozása miatt viszont most a madridiak az első számú érdeklődők, a felek pedig már nagyban tárgyalnak – Romano kiemeli: ami Depayt illeti, a csatár nyitott lenne rá, hogy az Atléticóba szerződjön.

A 28 esztendős játékos esetében egy transzferrel biztossá válna, hogy többet nem lép pályára a gránátvörös-kékek színeiben, Depaynak ugyanis 2023 nyaráig van érvényes megállapodása az alakulattal, így a holland a madridi kaland után szabadon igazolhatóvá válna.

Borítókép: EPA/Alejandro Garcia

További tartalmak