Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Kleinheisler László távozik Eszékről, a görög élvonalba szerződött

Hivatalos: Kleinheisler László távozik Eszékről, a görög élvonalba szerződött

m4sport.hu
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikosz a hivatalos honlapján bejelentette Kleinheisler László szerződtetését.

 

A 44-szeres magyar válogatott középpályás a görög együttes közleménye szerint 2026 nyaráig írt alá az élvonal éllovasához, amely a vételárról ugyan nem adott tájékoztatást, ám sajtóhírek szerint a Panathinaikosz 600 ezer eurót fizetett Kleinheisler László játékjogáért az eszéki NK Osijeknek.

A 28 éves középpályás szerdán érkezett meg Athénba, a kötelező orvosi vizsgálatok elvégzése után aztán csütörtökön került pont a transzferre.

Kleinheisler László 2019 februárjában került az NK Osijekhez, ám már hetek óta pletykálták, hogy vélhetően nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, így elképzelhető volt a téli klubváltása.

Kleinheisler ezt megelőzően a Werder Bremennél, a Darmstadtnál és a kazah Asztanánál légióskodott, Magyarországon a Puskás Akadémiában, a Videotonban és a Ferencvárosban játszott.

„Nagyon örülök, hogy a Panathinaikoszhoz igazolhattam. Hatalmas felelősség Puskás Ferenc egykori klubjában játszani, és szeretnék a legnagyobb magyar focista örökségének megfelelően teljesíteni! Remélem, a váltás után a válogatottat is még jobban tudom segíteni” – idézi az MLSZ a közösségi oldalán a magyar futballistát.

A Panathinaikosz 17 forduló után vezeti a görög pontvadászatot, előnye négy pont a második helyen álló AEK Athénnal szemben.

 

Borítókép: pao.gr/

További tartalmak