Musorujsag
Élő Eredmények
×

Újabb Ronaldinho-korszak jöhet a Barcelonánál

Újabb Ronaldinho-korszak jöhet a Barcelonánál

m4sport.hu
A Barcelona ifjúsági csapatánál szerepel próbajátékon Joao Mendes de Assis Moreira, aki a klub egykori sztárjának, Ronaldinhónak a fia.

A 42 éves brazil világbajnok 2003 és 2008 között játszott a katalán klubban, amellyel 2006-ban Bajnokok Ligáját, 2005-ben és 2006-ban bajnokságot nyert, miközben 2005-ben az Aranylabdát is megkapta.

Az El Mundo Deportivo és az ESPN arról számolt be, hogy Ronaldinho 17 éves fia felbontotta szerződését a Cruzeirónál, jelenleg pedig a Barcelona utánpótlásában szerepel próbajátékon. A lapok megjegyzik, hogy amikor Joao Mendes három éve a Belo Horizonte-i csapathoz szerződött, eltitkolta édesapja személyét annak érdekében, hogy ne kivételezzenek vele.

A sztárcsemete barcelonai sorsát állítólag személyesen felügyeli Joan Laporta klubelnök, külön egyeztetett is Ronaldinhóval, aki a Barca tiszteletbeli nagykövete is, a végső szót azonban az ificsapat edzői fogják kimondani.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: Nálunk gyerekként az első ajándék egy labda, egy klub meze vagy egy focicipő – meséli Ronaldinho fivére
A brazil focilegenda, Ronaldinho a hétvégén a European Teqball Tour elnevezésű verseny díszvendége volt, nem mellesleg a magyar fejlesztésű sportág nagyköveteként is ott volt a helye a tornán. A brazil klasszis vasárnap gálamérkőzést is játszott - az asztal másik oldalán Lisztes Krisztián mutatta meg, mire képes a labdával - a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban. Sokak számára talán a mai napig ő testesíti meg a labdarúgás legmagasabb szintjét. A 42 éves labdazsonglőrt testvére, Roberto de Assis Moreira is elkísérte Budapestre, aki készségesen állt rendelkezésünkre egy interjúra.
Labdarúgás
Videó: Bebőrözték a brazil cselkirályt, kicsit kiborult
A brazil Ronaldinhót meghívták Belgiumba a Circus Cup gálamérkőzésére, amelyen a Standard Liège és a KAA Gent lépett pályára. A Ghelamco Arénában több ezren várták a meccset. A játékoskijáróban egy tiktoker úgy döntött, hogy megtréfálja a legendás mágust, aki oly sokszor bolondot csinált ellenfeleiből pályafutása során.
Külföldi futball