Musorujsag
Élő Eredmények
×

Százmillió euróért igazolt ukrán szélsőt a Chelsea

Százmillió euróért igazolt ukrán szélsőt a Chelsea

m4sport.hu
A Chelsea szerződtette Mihajlo Mudrikot a Sahtar Donyecktől. A londoni klub sajtóhírek szerint százmillió eurót fizetett az ukrán szélsőért.

A 22 éves ukrán szélső 2031 nyaráig szóló, azaz nyolc és fél éves(!) szerződést írt alá, miután vasárnap délelőtt átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

A nyolcszoros válogatott futballistát sokáig az Arsenallal boronálták össze, de a Sahtar végül a városi rivális ajánlatát fogadta el.

A bajnokságban várakozáson alul teljesítő, pillanatnyilag a Premier League tizedik helyén álló Chelsea a télen már megszerezte Benoit Badiashile, David Fofana és Andrey Santos játékjogát, valamint kölcsönvette Joao Félixet is.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hivatalos: Joao Félix a Chelsea-nél folytatja kölcsönben
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea FC hivatalos oldalain is bejelentette, ami szinte az elmúlt napokban már borítékolható volt, hogy Joao Félix a szezon végéig kölcsönben a londoni együttesnél szerepel. Az egykoron az Atlético de Madrid által 126 millió euróért megvásárolt portugál játékos az ideiglenes klubváltás előtt meghosszabbította szerződését a spanyol csapattal, és 2027-ig aláírt a Matracosokhoz.
Külföldi futball