Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: megállapodott a Barcelona és az Atlético, Madridban folytatja a támadó

Sajtóhír: megállapodott a Barcelona és az Atlético, Madridban folytatja a támadó

m4sport.hu
Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint Memphis Depay hamarosan klubot vált, miután a Barcelona mindenben megállapodott az Atlético Madriddal.

 

Fabrizio Romano már napokkal ezelőtt arról írt, miszerint a felek elkezdték az egyeztetéseket, mivel az Atlético Madrid Joao Félix Chelsea-hez való távozása után mindenképp támadót igazolna, erre a kiszemeltje pedig a Barcelonánál számkivetetté vált Memphis Depay.

A spanyol sportsajtó szerda délután már egybehangzóan lehozta, hogy azóta a két klub meg is állapodott, ennek értelmében a holland válogatott csatár napokon belül váltani fog – Samuel Marsden, az ESPN és a Sport munkatársa úgy tudja, a megegyezés értelmében Depayért a madridiak 3 millió eurót fizetnek majd a Barcának. Romano hozzáteszi: az Atlético a személyes feltételekben már korábban dűlőre jutott a játékossal, így csak idő kérdése, hogy valóban hivatalossá váljon a transzfer.

Depay ebben a szezonban eddig mindössze nyolc tétmérkőzésen jutott szóhoz a gránátvörös-kékek színeiben, ezeken négyszer volt eredményes.

 

Borítókép: EPA/ALEJANDRO GARCIA

További tartalmak