Musorujsag
Élő Eredmények

Az Atlético és a Barcelona hivatalossá tette Memphis Depay átigazolását

Az Atlético és a Barcelona hivatalossá tette Memphis Depay átigazolását

m4sport.hu
Mindenben megegyezett egymással az Atlético Madrid és a Barcelona Memphis Depay ügyében, akinek átigazolását pénteken jelentették be a felek.

A 28 éves támadó – akinek klubváltását az utóbbi napokban már kész tényként kezelte a spanyol sajtó – 3 millió euróért igazolt az Atlétihez, de ez az összeg 4 millióra emelkedhet bizonyos feltételek teljesülése esetén.

A Chelsea-hez távozó Joao Félix pótlására szerződtetett Depay kettő és fél éves szerződést írt alá a madridiakkal, pénteken 18 órakor mutatják be hivatalosan.

A Barca közleménye hozzáteszi, a megállapodás tartalmaz egy „kedvezményes, de nem kötelező erejű vételi opciót” Yannick Carrascóra, akit már most télen szerettek volna megszerezni a katalánok.

Depay 2021 nyarán érkezett a gránátvörös-kékekhez, akik ingyen szereztek meg őt a Lyontól. A PSV-ből induló és a Manchester Unitedet is megjárt holland támadó 42 meccsen 14 gólt és kettő gólpasszt jegyzett a Barcában, a mostani idényben viszont mindössze nyolc tétmérkőzésen jutott szóhoz, négyszer volt eredményes.

Borítókép: Atlético de Madrid

További tartalmak