Musorujsag
Élő Eredmények

Visszatért korábbi klubjához a Cristiano Ronaldo miatt létszám felettivé vált csatár

Visszatért korábbi klubjához a Cristiano Ronaldo miatt létszám felettivé vált csatár

Besiktas
Aláírt a Besiktashoz a kameruni csatár, Vincent Aboubakar, akinek Cristiano Ronaldo leigazolása után kellett elhagynia a szaúdi al-Nasszrt.

A születésnapját vasárnap ünneplő 31 éves játékos – aki a Valenciennes, a Lorient és a Porto színeiben is játszott – két periódusban állt már a Besiktas alkalmazásában, most két és fél szezonra írt alá a török bajnokság jelenlegi negyedik helyezettjéhez.

Aboubakar 2021 nyarán épp az isztambuli klubtól igazolt az al-Nasszrbe. Amelynél Ronaldo decemberi megszerzésével már kilenc légiósa volt a keretben, a bajnokságra azonban egy időben csak nyolcat regisztrálhatnak a csapatok. Végül Aboubakartól váltak meg, hogy helyet szorítsanak az új sztrának.

A 95-szörös válogatott futballista két emlékezetes gólt is szerzett a katari világbajnokságon: a szerbek kapuját látványos emeléssel vette be.

A brazilok elleni győztes találatát követően pedig megkapta a világ legkedélyesebb piros lapájt is.

Borítókép: Cristiano Ronaldo miután aláírt az al-Nasszr (EPA)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

KVÍZ - Mennyire emlékszik a katari vb-re?
Napra pontosan egy hónapja ért véget a katari labdarúgó világbajnokság. Azzal mindenki tisztában van, Lionel Messi végre felért a csúcsra, Kylian Mbappé hiába szerzett három gólt a döntőben, a franciák nem tudták megvédeni címüket. De vajon minden részletre emlékszik? Tesztelje tudását az alábbi 30 kérdéssel!
Külföldi futball