Musorujsag
Élő Eredmények
×

Zincsenko: már nem nevetnek az Arsenal bajnoki esélyein

Zincsenko: már nem nevetnek az Arsenal bajnoki esélyein

MTI
A korábbiakkal ellentétben csapattársai már nem nevetnek a bajnoki cím megszerzésének lehetőségén az Arsenal ukrán labdarúgója, Olekszandr Zincsenko szerint.

A válogatott hátvéd a Manchester United ellen 3-2-re megnyert vasárnapi meccset követően nyilatkozott a bajnoki diadal egyre reálisabb lehetőségéről. Nem véletlenül, ugyanis az Ágyúsok előnye öt pont a második helyen álló címvédő Manchester City, és 11 pont a harmadik Newcastle és a negyedik MU előtt, ráadásul az Arsenal riválisainál egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A 26 éves védő úgy véli, csapattársai elkezdtek hinni abban, hogy már nemcsak a dobogót kell megcélozniuk, és a klub a 2004-es bajnoki cím után ismét megnyerheti a Premier League-et.

„Azt mondtam az öltözőben, fiúk, felejtsétek el a legjobb hármat, nekünk a bajnoki címre kell gondolnunk. Persze néhányan csak nevettek ezen, de most már senki sem nevet, inkább mindannyian a győzelemről álmodozunk” – mondta Zincsenko, aki azt is kiemelte, még nagyon sok meccs vár rájuk és lépésről lépésre kell haladniuk a bajnokságban.

Az 52-szeres válogatott futballista a szezon elején érkezett a csapat egyik nagy riválisától, a Manchester Citytől, amellyel az Arsenal pénteken az FA Kupában a 16 közé jutásért találkozik majd.

Borítókép: MTI/EPA/Andy Rain

További tartalmak