Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Aissa Laidouni az Union Berlinbe tart – sajtóhír

Aissa Laidouni az Union Berlinbe tart – sajtóhír

m4sport.hu
Sajtóinformációk szerint Schäfer András csapattársa lesz Aissa Laidouni, aki még januárban az Union Berlinhez igazol a Ferencvárostól.

A katari világbajnokságot megjárt (és ott meggyőző teljesítményt nyújtó) tunéziai válogatott középpályásért a hírek szerint több topligás csapat bejelentekezett télen a Fradinál.

Korábban felmerült vele kapcsolatban a Sampdoria és a Cremonese neve,  a Hertha részéről is volt érdeklődés, legutóbb pedig az Espanyolt emlegették lehetséges célállomásként, a csakfoci.hu és a Nemzeti Sport most azt írja, az Union Berlin lehet a befutó.

A Schäfer Andrást is foglalkoztató, a Bundesliga 4. helyén álló berlini csapat állítólag előrehaladott tárgyalásban van a magyar rekordbajnokkal Laidouni játékjogát illetően, és ha minden jól megy, hamarosan egymás tenyerébe csaphatnak a felek, ami azt jelentené, hogy a 22-szeres magyar válogatott Schäfer posztriválist kapna a tunéziai személyében.

Arról nincs információ, Laidouni – akinek nyáron lejár a szerződése, de egy opciós évet még lehívhat a Ferencváros – mekkora összegért válthat klubot, a Transfermarkt piaci portál mindenesetre 4 millió euróra becsüli értékét.

A 26 éves középpályás 2020-ban a román Voluntari-tól igazolt a Fradihoz, amelyben eddig összesen 103 mérkőzésen lépett pályára, kilenc gól és 16 gólpassz fűződik a nevéhez. A jelenlegi idényben 24 találkozón két gólt szerzett és négy gólpasszt adott.

Borítókép: Aissa Laidouni (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

További tartalmak