Musorujsag
Élő Eredmények

Érdekes üzenet a PSG sztárjától – tudta nélkül váltotta le őt a klub Mbappéra

Érdekes üzenet a PSG sztárjától – tudta nélkül váltotta le őt a klub Mbappéra

m4sport.hu
Már nem Presnel Kimpembe a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának második számú csapatkapitánya.

 

A párizsi fejlemények alapvetően nem lennének „világrengetőek”, a körülmények viszont már kifejezetten érdekesek: Presnel Kimpembét, a klub védőjét a tudta nélkül váltották le az említett pozícióból.

A 27 esztendős világbajnok középhátvéd a PSG akadémiájából került fel a felnőttek közé még 2015 nyarán, saját nevelésű sztárként talán nem is csoda, hogy a szurkolók egyik kedvencévél vált, Kimpembe mindemellett a megbízható teljesítményével is hozzájárult ahhoz, hogy az elmúlt években ő lett az együttes második számú csapatkapitánya.

Igen ám, de a Paris Saint-Germainnél most úgy döntöttek, a továbbiakban nem a védő tölti be az említett szerepet, inkább Kylian Mbappénak adták oda a karszalagot – a gond csak annyi, hogy erről elfelejtették tájékoztatni Kimpembét, akivel kapcsolatban később már arról írt a sportsajtó, egyáltalán nem vette jó néven, hogy honfitársát részesítik előnyben.

„Az elmúlt órákban sokat olvastam, illetve hallottam magamról. Ezért szeretném tisztázni a dolgokat, hogy ezek a megjelent információk nem fedik a valóságot. Egyáltalán nem tájékoztatott a klub arról, mi fog történni, ez az állítás hamis” – tisztázta a kialakult helyzetet a játékos.

A védő hozzátette: mindezektől függetlenül mindig tiszteletben fogja tartani a Paris Saint-Germain döntéseit, s elfogadja, hogy immár nem ő az alakulat tartalék kapitánya.

 

Borítókép: MTI/EPA/UEFA/Getty Images

További tartalmak