Musorujsag
Élő Eredmények

Ibrahimovic: Messire úgy fognak emlékezni, megnyerte a világbajnokságot, de a folytatásban ezek semmi mást nem nyernek

Ibrahimovic: Messire úgy fognak emlékezni, megnyerte a világbajnokságot, de a folytatásban ezek semmi mást nem nyernek

m4sport.hu
A decemberben világbajnokságot nyert argentin labdarúgó-válogatottat sokan kritizálták - ahogyan magát a tornát is. A svéd támadólegenda, Zlatan Ibrahimovic is szúrós kritikával illette a vb-győztes dél-amerikaiakat, ahogyan egykori barcelonai csapattársáról Lionel Messiről is beszélt.

„Messit tartják a történelem legjobbjának, akire úgy fognak emlékezni, hogy megnyerte a katari világbajnokságot. Aggódom a többi argentin játékosért, mert semmi mást nem fognak nyerni. Borzalmasan viselkedtek, ami nem érdemel tiszteletet. Mondom ezt úgy, mint egy legmagasabb szinten teljesítő profi. Nekem mindez azt jelzi, hogy hogy nyertek egyszer, de megismételni nem lesznek képesek. Nem nyerhetsz így” – mondta az éles nyelvéről híres svéd, aki a francia Mbappéról is megemlékezett, aki jó vb-t tudhat maga mögött, de a fináléban alulmaradt Messiékkel szemben.

Emiliano Martínez sajátos ünneplése a vb legjobb kapusának járó díj átvétele után (Fotó: EPA/Tolga Bozoglu)

„Sajnálom őt, mert az, hogy egy döntőben négy gólt lősz, de mégsem nyered meg, az nagyon szomorú. Viszont nyert már korábban világbajnokságot, ahogyan nyerni fog egy másikat is. Mbappé miatt nem aggódom”- mondta a világbajnokság gólkirályáról egy francia rádióműsorban.

Borítókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

További tartalmak