Musorujsag
Élő Eredmények
×

Négy között a spanyol kupában a Barcelona, egy góllal verve a Real Sociedadot

Négy között a spanyol kupában a Barcelona, egy góllal verve a Real Sociedadot

m4sport.hu
A spanyol Király Kupa negyeddöntőjében a Barcelona 1-0-ra verte a 40. perctől emberhátrányban játszó baszk Real Sociedadot Ousmané Dembélé találatával.

A vártnál nehezebben verte baszk ellenfelét Xavi Hernández csapata a Real Sociedadot, amely Brais Mendez kiállítása miatt már a 40. percben emberhátrányba került.

A mérkőzés az 52. percben Ousmané Dembélé döntötte: el egy gyors ellentámadást követően egy az egyben vihette a labdát a vendégek kapusára és higgadtan fejezte be az akciót.

A gránátvörös-kéket sokat tettek azért, hogy bebiztosítsák a győzelmet, több gólszerzési lehetőségük is volt, de a befejezések pontatlanok voltak.

Hogy mekkora fölényben játszott a Barcelona, jól tükrözi, hogy a második félidőben 82 százalékos volt a labdabirtoklása, a tíz emberrel játszó ellenféllel szemben.

A párharcok egy meccsen dőlnek el, pénteken sorsolják az elődöntők párosítását. A négy között már kétmeccses csatákra kerül sor: az első találkozókat február 7-9-én, a visszavágókat március 1-3-án kell megrendezni, a döntő május 6-án lesz Sevillában.

Spanyol Király Kupa, negyeddöntő:

Barcelona-Real Soceidad 1-0 (0-0)
Gól: Dembélé (52.)

Borítókép: Andreas Christensen (Forrás: FC Barcelona - Twitter)

További tartalmak