Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: a Bayernnél berágtak Neuerre a sísérülése miatt, csökkentenék a fizetését

Sajtóhír: a Bayernnél berágtak Neuerre a sísérülése miatt, csökkentenék a fizetését

MTI
Csökkentené a futballszezon hátralevő részét sérülés miatt kihagyó csapatkapitány, Manuel Neuer fizetését a Bayern München vezetősége – számolt be szerdán a Sport Bild.

 

A bajor klub nem rejtette véka alá nemtetszését annak kapcsán, hogy a 36 esztendős hálóőr a német válogatott meglepően korai világbajnoki búcsúját követően kockázatot vállalt decemberi síelésével. Ennek során ugyanis eltörte a lábát, így véget ért számára az idény.

Helyettesítésére a Bundesligában címvédő és listavezető Bayern a múlt héten szerződtette – nagyjából nyolcmillió euróért – a svájci válogatott Yann Sommert a Borussia Mönchengladbachtól, Neuerrel pedig a Sport Bild értesülése szerint a vezetőség tagjai leülnek tárgyalni a fizetéscsökkentésről, ezzel pótolnák ugyanis az összeg egy részét.

„Az ilyen kérdéseket mindig megtárgyaljuk magával a játékossal” – idézte a lap Oliver Kahnt, az egyesület vezérigazgatóját.

A Bayern Sommerrel a kapuban két 1-1-es döntetlennel kezdte a naptári évet, előnye négy pont a bajnokságban a három magyar válogatott játékost foglalkoztató RB Leipzig előtt.

 

Borítókép: EPA/FILIP SINGER

További tartalmak