Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az Inter Harry Maguire-rel pótolhatja a PSG által csábított védőjét

Az Inter Harry Maguire-rel pótolhatja a PSG által csábított védőjét

m4sport.hu
Angol lapinformációk szerint az Internél köthet a Manchester United középhátvédje, Harry Maguire.

A szigetországi sajtó úgy tudja, a milánói kék-feketék azt követően kezdtek tapogatózásba a 29 éves Maguire ügyében az MU-nál, hogy a Paris Saint-Germain bejelentkezett náluk Milan Skriniarért.

A szlovák középhátvéd átigazolásáról szóló tárgyalások még bőven zajlanak (az olaszok legalább 20 millió eurót akarnak, a PSG legfeljebb 15-öt adna érte), az Inter viszont felkészült a pótlására, amelyet a Manchesterben kispadra szorult Maguire megszerzésével oldana meg.

A Daily Mail szerint az Inter egy kölcsönajánlattal kereste meg az angol rekordbajnokot, ahol gyors döntésre lesz szükség, hiszen kedden éjfélkor zárul a nemzetközi átigazolási időszak.

Maguire – akit 2025 nyaráig köt szerződés az MU-hoz – 2019-ben 87 millió euróért cserébe érkezett a Leicester Citytől, ami a mai napig világrekord a védők között.

Az 53-szoros angol középhátvéd 160 mérkőzésen lépett pályára a Unitedben, az utóbbi időben viszont nem sok sót eszik meg Raphael Varane és Lisandro Martínez mellett, ebben az idényben mindössze 801 perc jutott neki 16 találkozón.

Borítókép: Harry Maguire (Fotó: EPA/TIM KEETON)

További tartalmak