Musorujsag
Élő Eredmények

Lovrencsics Gergő maradna a Hajduk Splitnél, de több játékpercet igényel

Lovrencsics Gergő maradna a Hajduk Splitnél, de több játékpercet igényel

m4sport.hu
Lovrencsics Gergő, a korábbi 44-szeres magyar válogatott labdarúgó interjúban számolt be szerződéshosszabbításának valóságáról, és klubcsapata, a Hajduk Split jelenlegi helyzetéről a horvát bajnokságban.

Lovrencsics a magyar sajtóhírekre – melyek szerint hosszabbított klubcsapatával – reagált M1-nek adott interjújában. A játékos cáfolja a híreszteléseket, elmondása szerint egy opcionális szerződése van, melyben bizonyos feltételek találhatóak, ezek teljesítésével érhetne el egy egyéves hosszabbítást a Splitnél, ehhez azonban több játékpercre lenne szüksége annál, mint amit most kap a vezetőedzőtől.

A 44-szeres magyar válogatott labdarúgó a feltételek teljesítésének hiányában sem távozna biztosan csapatától, ebben az esetben újabb tárgyalásokat folytatna a klub vezetőségével.

Elmondása szerint ő és családja is szeret Horvátországban élni, jó erőben érzi magát, így semmi nem indokolná váltását.

Lovrencsics csapata, a Hajduk Split a hétvégi, Istra 1961 elleni 3-0-ás vereséget követően immáron hétpontos hátrányban van a listavezető Dinamo Zagrebbel szemben, így a bajnokság megnyerése távol került, ám a korábbi válogatott bizakodó saját, és csapata jövőjével kapcsolatban is.

Borítókép: Fotó: Milan Sabic/Pixsell/MB Media/Getty Images

További tartalmak