Musorujsag
Élő Eredmények

Ötszörös BL-győztes csapattársa lehet Schäfer Andrásnak - sajtóhír

Ötszörös BL-győztes csapattársa lehet Schäfer Andrásnak - sajtóhír

m4sport.hu
A szezon hátralévő részére írna alá, de a berlinieknek lenne egy év opciós joga a hosszabbításra.

Az elmúlt héten Aissa Laidounit megszerző Union Berlin komolyan gondolja, hogy befogja a Bundesligában jelenleg egy ponttal előttük álló listavezető Bayern Münchent. A Marca információi szerint a Schäfer Andrást is soraiban tudó klub napok óta tárgyal Iscóval, a Real Madrid korábbi játékosával.

A lap szerint a szezon hátralévő részére szeretnék megszerezni őt, egy év opcionális hosszabbítási lehetőséggel. A játékos a nyáron hagyta el a madridiakat és szerződött a Sevillához, de ott decemberben közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Isco összesen 19 mérkőzést játszott a piros-fehéreknél, 12 bajnoki mellett hatot a Bajnokok Ligájában és egyet a Spanyol Kupában. A spanyol válogatottban 38 alkalommal lépett pályára, míg a Real Madridban 353 meccset játszott (53 gól/57 gólpassz), többek között három bajnoki címet és öt Bajnokok Ligáját nyert a madridiakkal.

 

Borítókép: Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Épphogy visszatért, újabb kihagyás vár Schäfer Andrásra
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlint erősítő Schäfer András novemberben szenvedett sérülést, melyből januárra épült fel teljesen, és az elmúlt napokban térhetett vissza. A szerdai Werder Bremen elleni bajnokin hét percet töltött a pályán a meccs hajrájában, majd a hétvégén a Hertha elleni berlini rangadón már kezdőként számolt vele Urs Fischer vezetőedző, azonban a második félidő elején le kellett őt cserélni.
Magyar futball