Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az Everton-drukkerek nem vették jó néven, hogy senkit nem igazolt a klub télen

Az Everton-drukkerek nem vették jó néven, hogy senkit nem igazolt a klub télen

m4sport.hu
A liverpooli klub szurkolóinak egy csoportja a csapat edzőközpontja előtt tiltakozott a vezetőség ellen, amiért az nem igazolt senkit a téli átigazolási időszakban.

Az utóbbi hetekben már zúgolódó drukkerek egy molinót feszítettek ki kedd este az edzőközpont kapujára, amelyen hazugnak nevezik a vezetőség tagjait.

Azt nehezményezik, hogy nem tartották magukat az ígéretükhöz, hogy megerősítik a csapat keretét, sőt, a Newcastle Unitedhez igazoló Anthony Gordon távozásával még gyengült is a gárda.

Szó, ami szó, az Everton tényleg nagyon kilóg sorból az egyébként kiköltekező Premier League-ben. Az angol élvonal csapatai a téli átigazolási szezonban rekordot jelentő 815 millió fontot költöttek el januárban, míg a liverpooli alakulat egy pennyt sem. Az egyetlen téli érkező Ellis Simms volt, de valójában ő sem új, hiszen kölcsön után tért vissza a Sunderland csapatától.

A szurkolók célkeresztjében elsősorban Farhad Moshiri többségi tulajdonos áll, rendre kritizálják a brit-iráni üzletembert, aki a napokban világossá tette, nincs szándékában megválni a klubtól, új befektetőknek viszont annál inkább örülne.

Egyébként teljesen érthető az Everton-tábor csalódottsága, hiszen a patinás együttes csupán 15 pontot szerzett 20 bajnokin, amivel a tabella utolsó előtti, kieső helyén szerénykedik.

Ha a csapatot nem is erősítették meg a vezetők, a kispadra találtak megoldást januárban, miután múlt héten menesztették Frank Lampardot, akinek a helyét a legutóbb a Burnley-t irányító Sean Dyche veszi át.

Borítókép: Reddit

További tartalmak