Musorujsag
Élő Eredmények

Nagelsmann szerint Mbappé játszani fog a Bayern München ellen: A PSG honlapján található közlemény elég homályos

Nagelsmann szerint Mbappé játszani fog a Bayern München ellen: A PSG honlapján található közlemény elég homályos

m4sport.hu
Kylian Mbappé nem léphet pályára a Paris Saint-Germain Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén, de Julian Nagelsmann nem hisz abban, hogy a francia kihagyja a mérkőzést.

Tegnap a Paris Saint Germain megerősítette, hogy Kylian Mbappé combsérülés miatt három hétre kidőlt, ami azt jelenti, hogy kihagyja a február 14-i, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését.

Pénteken, Julan Nagelsmant a Bayern München vezetőedzőjét a csapat sajtótájékoztatóján kérdezték Mbappé sérüléséről, a bajorok mestere azonban továbbra is számít a 24 éves támadó játékára.

„Nem hinném, hogy kihagyja a mérkőzést. Arra számítok, hogy játszani fog. Nem tudom, milyen sérülése van, de a PSG honlapján található közlemény elég homályos. Ha nincs komoly baja, nem látom az okát, hogy ne játsszon ellenünk”vélekedett Nagelsmann.

A Bayern München két bajnoki mérkőzést játszik a Paris Saint Germain elleni BL-összecsapás előtt, előbb a Wolfsburg otthonába látogatnak, majd hazai pályán fogadják a Bochumot.

Borítókép: EPA/RONALD WITTEK

További tartalmak