Musorujsag
Élő Eredmények

Élve találtak rá a romok alatt a 65-szörös ghánai válogatott támadóra a törökországi földrengés után

Élve találtak rá a romok alatt a 65-szörös ghánai válogatott támadóra a törökországi földrengés után

m4sport.hu
Egybehangzó sajtóhírek szerint a helyi hatóságok megtalálták a Hatayspor ghánai légiósát, Christian Atsut, aki a romok alatt rekedt a hétfő hajnali törökországi földrengés után.

 

Mint ismert, több erős földrengés rázta meg hétfőre virradóra Törökország délkeleti és Szíria északi részét, a legnagyobb rengés egyes mérések szerint a 7.8-as erősséget is elérte – számolt be hétfő reggel a Magyar Távirati Iroda, amely a nap során több komolyabb utórengésről is hírt adott.

A több mint 3000 ember halálát követelő földmozgás során több ezer épület dőlt romba, nagyon sokan rekedhettek a romok alatt, és a török sajtó szerint köztük lehet a 65-szörös ghánai válogatott támadó, Christian Atsu, és Taner Savut sportigazgató is, ugyanis egyikük sem adott magáról azóta életjelet.

Előbbiről hétfő estére megnyugtató hírek érkeztek: a legfrissebb beszámolók szerint a helyi hatóságok megtalálták a romok alatt rekedt Atsut, aki a körülményekhez képest jól is van – a játékost állítólag légzési nehézségekkel szállították kórházba, Atsunak emellett megsérült a jobb lába is.

 

Borítókép: Twitter

További tartalmak