Musorujsag
Élő Eredmények

A szövetségi kapitány nem számít rá, így visszavonul a válogatottságtól Sergio Ramos

A szövetségi kapitány nem számít rá, így visszavonul a válogatottságtól Sergio Ramos

m4sport.hu
Sergio Ramos közösségi oldalain jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól, miután a spanyolok vb után kinevezett szövetségi kapitánya, Luis de la Fuente Castillo csütörtökön értesítette, teljesítményétől függetlenül nem számít rá a jövőben.

„Ma reggel kaptam egy hívást a jelenlegi szövetségi kapitánytól, melyben elmondta, nem számol velem és a jövőben sem fog a teljesítményemtől függetlenül” – kezdte Ramos a bejegyzésében.

A világbajnokság után Luis Enrique helyére kinevezett Luis de la Fuente Castillo tehát bár meccsen még nem vezényelte a spanyol keretet, első fontos döntését már így is meghozta a válogatott kapcsán azzal, hogy informálta a spanyolok legendás hátvédjét jövőjével kapcsolatban, aki ennek természetesen nem örült annyira.

„Őszintén hiszem, megérdemlem, hogy az utazás a saját döntésemmel fejeződjön be, s ne azért, mert a teljesítményem nem volt azon a szinten, mint a válogatottnak” – írta Ramos elköszönő posztjában.

A 36 éves védő két Európa-bajnoki cím és egy világbajnoki győzelem, valamint rekordszámú 180 szereplés után búcsúzik a spanyol nemzeti csapattól.

Borítókép: Nizza, 2016. június 17. A spanyol Sergio Ramos a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának második fordulójában játszott Spanyolország-Törökország mérkőzésen a nizzai stadionban 2016. június 17-én. (MTI/EPA/Peter Powell)

További tartalmak