Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: egészen elképesztő ok miatt kellett padoztatnia Xavinak a Barcelona támadóját

Sajtóhír: egészen elképesztő ok miatt kellett padoztatnia Xavinak a Barcelona támadóját

m4sport.hu
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapata meghökkentő okokból nem kezdethette Raphinhát az előző héten a Cadíz elleni bajnokin.

 

Raphinha még a Manchester United elleni hazai, 2–2-es Európa-liga-találkozón kifejezetten rossz néven vette, amiko Xavi Hernández vezetőedző a 83. percben lecserélte – az, hogy a támadó igencsak dühös volt, egyértelműen kivehető volt a felvételekből, az viszont nem, hogy Raphinha a kispad mellett állítólag többször is belerúgott az italokat tartalmazó hűtőládába.

A Mundo Deportivo munkatársa, Fernando Polo vasárnap reggel arról számolt be, miszerint Xavi ezt követően egyáltalán nem neveltető célzattal nem kezdette Raphinhát a soron következő, Cádiz elleni bajnokin, a jegeltetés hátterében az állt, hogy a szélső állítólag addig rúgdosta azt a bizonyos hűtőládát, amíg térdfájdalmakat nem kezdett el érezni. Raphinhát emiatt orvosi vizsgálatoknak kellett alávetetni, és a szakember így nem merte a kezdőbe nevezni brazil válogatott futballistáját.

Raphinha a 2–0-ra megnyert összecsapás 74. percében egyébként beállt, majd a Manchester United elleni visszavágón már a kezdőben szerepelt – más kérdés, hogy abban a meccsben aligha lelte örömét.

 

Borítókép: EPA/Alejandro Garcia

További tartalmak