Musorujsag
Élő Eredmények

A Lazio berágott az U14-eseket csalásra biztató Mourinhóra

A Lazio berágott az U14-eseket csalásra biztató Mourinhóra

m4sport.hu
Az AS Roma vezetőedzője „kitett magáért” a klub U14-es csapatának bajnokiján.

Lazio–Roma fővárosi derbit rendeztek az U14-es bajnokságban, az igencsak megosztó portugál tréner pedig a helyszínen tekintette meg a találkozót – bár a Lazio szerint bár ne tette volna.

Az olasz Il Messaggero beszámolója szerint Mourinho rendkívül sportszerűtlenül viselkedett a mérkőzésen, kifütyülte az ellenfél játékosát, mikor tizenegyeshez készülődött, s ezt megfejelte még azzal, hogy 2–1-es vezetésnél azt ordibálta a Roma ifjoncainak, színészkedéssel húzzák az időt.

A Special One ezzel alaposan magára haragította a Lazio stábját és a kilátogató szurkolókat.

Mourinho lehet, azért ment ki a meccsre, mert övéit még két hétig nem láthatja játszani, lévén a Cremonese elleni bajnokin szövegelésért két meccsre eltiltották, így sem a Juventus, sem a Sassuolo ellen nem ülhet le a kispadra.

Borítókép: José Mourinho (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gyermekként füllentett koráról, hogy játszhasson a nagyokkal, mára ő lett a legnagyobb - Alexia Putellas útja a csúcsig
Február 27-én Alexia Putellas lett a FIFA The Best gálán a legjobb női labdarúgó díj nyertese, ezzel az elmúlt két évben minden egyéni díjat egytől-egyig megnyerve a hölgyek mezőnyében. A Barcelona csapatkapitánya letaszíthatalannak tűnik a csúcsról, ám élete nem mindig volt ilyen meseszerű. A folytatásban megpróbáljuk összefoglalni, hogyan is vált egy katalán kislányból 29 éves korára már most a történelem egyik legjobb női labdarúgója.
Külföldi futball
Laidouni: Az FTC a Bundesligában is megállná a helyét
A januárban az Union Berlinhez szerződött Aissa Laidouni úgy véli, a Ferencváros a Bundesligában is megállná a helyét, azt pedig nem bánná, ha új csapata az FTC-vel találkozna majd az Európa-ligában.
Külföldi futball