Musorujsag
Élő Eredmények

„S..r ember vagy, szégyelld magad!” – Mourinho a Cremonese elleni meccs után ment balhézni a játékvezetői szobába

„S..r ember vagy, szégyelld magad!” – Mourinho a Cremonese elleni meccs után ment balhézni a játékvezetői szobába

m4sport.hu
Olasz sajtóhírek szerint nem ért véget a pálya szélén a kedd esti, Cremonese–AS Roma olasz bajnoki, ami után José Mourinho kis túlzással nekiment a találkozót vezető Marco Piccinininek, illetve a negyedik bíró Marco Serrának.

 

A Corriere dello Sport a friss, csütörtöki számában közzétette Marco Serra összecsapásról készült részletes beszámolóját.

A spori szerint a második félidő elején kiállított José Mourinho egyáltalán nem állt meg ott, hogy a lefújás után összeszólalkozott a negyedik számú bíróval. Amennyiben Serra beszámolója igaz, a portugál szakember a meccs után bekopogotott a játékvezetői szobába, ahol számon kérte Serrát.

„Utoljára még az Olimpicóban állítottak ki egy Roma–Torino meccsen, akkor bocsánatot kérni mentem aztán a sporik öltözőjébe – idézi a Corriere dello Sport Mourinho szavait, aki ezt követően Serre felé fordult. – Ha vannak t.keid, ha férfi vagy, ismételd meg azt, amit a pályán mondtál nekem, aztán kérj bocsánatot és a történet le van zárva.”

Serra úgy gondolta, nincs miért elnézést kérnie.

„Sajnálom, mit? Senkitől sem kell bocsánatot kérnem, semmit sem tettem.”

Erre Mourinho bepöccent, s üvöltözni kezdett Serrával.

„Hazudsz. Te egy s..r ember vagy, szégyelld magad! Nem is akarok arra gondolni, hogy Torinóból származol és nem akarod, hogy vasárnap ott ülhessek a kispadon a Juventus ellen.”

A beszámoló végén Serra állítólag csak annyival reagált Mourinho szavaira, miszerint számított rá, hogy a tréner valami hasonló, kitalált történettel áll majd elő.

Mint ismert, Mourinho először a Cremonese elleni meccs után első körben a pályán ment oda Serrához, akit számonkért, s aki szerinte ezt követően „minősíthetetlen megnyilvánulással” reagált az edző szavaira. Bár a játékvezetői bizottság szerint hangfelvétel nincs az esetről, a kemeraképek alapján mintha az lenne leolvasható a spori szájáról: „Menj haza!” 

A szövetség végül kétmeccses eltiltással – és tízezer eurós bírsággal – büntette Mourinhót, bár a Roma fellebbezett az ítélettel szemben, amely alapján a Juventus otthonában sorra kerülő és a Sassuolo elleni hazai találkozót kéne a lelátóról néznie az edzőnek, aki a Lazio elleni derbin térhetne vissza.

Borítókép: EPA/SIMONE VENEZIA

További tartalmak