Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai ügynöke reagált a Chelsea-pletykára

Szoboszlai ügynöke reagált a Chelsea-pletykára

m4sport.hu
Szoboszlai Dominik ügynöke nem csodálkozik azon, hogy a játékost hírbe hozták a Chelsea-vel, de kijelentette, hogy semmilyen bejelentéssel nem készülnek a közeljövőben.

A tuttomercatoweb.com olasz hírportál péntek este azt írta, hogy a Chelsea felvette a kapcsolatot az RB Leipziggel Szoboszlai Dominik miatt, a tárgyalások pedig olyannyira előrehaladott állapotban vannak, hogy a felek „nagyon közel járnak a megállapodáshoz, s akár már a napokban lezárhatják az üzletet” a nyári klubváltásról.

„Teljesen normális, ha ehhez hasonló pletykák szárnyra kapnak a médiában, Dominik ugyanis kiválóan teljesít a mostani idényben, ezt a számok is alátámasztják, extra az, amit Lipcsében mutatreagált a hírre a Sportálnak Esterházy Mátyás, Szoboszlai menedzsere. – Most viszont az a legfontosabb, hogy továbbra is a Leipzigre, és az előtte álló feladatokra koncentráljon, mert nagyon sok fontos meccs vár rá tavasszal. Ennek megfelelően egyetlen másik klubbal sincs szó egyezségről, semmilyen bejelentéssel nem készülünk a közeljövőben”

Szoboszlai Dominik 2021 januárjában került a Salzburgtól az RB Leipzighez, melynek színeiben azóta összesen 76 tétmérkőzésen lépett pályára – a magyar válogatott csapatkapitánya nagyszerűen teljesít a jelenleg is futó szezonban, 32 összecsapáson öt gólja van, emellett kiosztott 13 asszisztot is. Értékét a transfermarkt.de piaci portál 35 millió euróra becsüli.

Borítókép: Szoboszlai Domini (Fotó: MTI/AP/Michael Sohn)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Rossi Messit, Szoboszlai Haalandot választotta, kapusra és edzőre egyformán szavaztak, de nem a győztesre
Marco Rossi Lionel Messit, míg Szoboszlai Dominik Erling Haalandot választotta az év játékosának a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség felkérésére. Az edzők vonatkozásában teljes egyetértés volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya és csapatkapitánya között, a kapusoknál egyetlen helyen volt eltérés. Szoboszlainál Messi az első háromba sem fért be.
Külföldi futball