Musorujsag
Élő Eredmények

Milánóban köthet ki Thomas Tuchel és Lőw Zsolt?

Milánóban köthet ki Thomas Tuchel és Lőw Zsolt?

m4sport.hu
Olasz sajtóértesülés szerint Thomas Tuchel a legesélyesebb jelölt az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjára.

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a milánói klubnál elfogyott a levegő Simone Inzaghi körül, a szezon végén távozik. Az Inter ugyan második a Serie A tabelláján, hátránya azonban 15 pont a listavezető Napoli mögött.

A lap megjegyzi, hogy Guiseppe Marotta sportigazgató személyében befolyásos támogatója van a Chelsea-től fél éve távozott Tuchelnek a klubnál. Marotta a hírek szerint nagyra becsüli a német edzőt, többször is szerette volna szerződtetni őt.

Amennyiben valóra válik a Gazzettta dello Sport jóslata, további kérdés lesz, hogy vajon Lőw Zsolt számára is Milánó lesz-e a következő állomás. Lőw Zsolt 2018 óta Thomas Tuchel segítője, előbb a Paris Saint-Germainnél, majd 2021 januárja óta a Chelsea-nél dolgoztak együtt.

Tuchelt több csapattal is hírbe hozták az utóbbi hónapokban, még arról is lehetett olvasni, hogy Carlo Ancelotti esetleges távozása esetén a Real Madrid is érdeklődik iránta. Az olasz sportnapilap mindenesetre azt írja, hogy ha a német edző nemet mondana, Zinedine Zidane vagy Luis Enrique is szóba jöhet az Internél.

Borítókép: EPA/Andy Rain

További tartalmak

Kapcsolódó hírek