Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: az Inter már nagyban üldözi Contét, aki visszatérhet Olaszországba

Sajtóhír: az Inter már nagyban üldözi Contét, aki visszatérhet Olaszországba

m4sport.hu
Egybehangzó olasz lapértesülések szerint az Inter labdarúgócsapatának feltett szándéka, hogy visszacsábítsa Olaszországba Antonio Contét.

 

Az olasz szakember jelenleg a londoni Tottenhamet irányítja, ám az alakulat siralmas teljesítménnyel búcsúzott a Milan ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, míg a bajnokságban mindössze a negyedik helyen áll, s nagyon úgy néz ki, ebben az évadban is trófea nélkül marad.

Antonio Conte jövőjével kapcsolatban már korábban is lehetett olvasni pletykákat, miszerint az sem elképzelhetetlen, hogy Daniel Levy, a Spurs igazgatója a szezon végét sem várhatja meg a tréner menesztésével, az viszont biztosnak tűnik, hogy Conte legkésőbb a szezon végén elhagyja a klubot, mivel lejár a szerződése, amit a felek bizonnyal nem hosszabbítanak meg.

Mindeközben Olaszországban igencsak sok kérdés övezi a jelenleg Intert irányító Simone Inzaghi jövőjét is – az olasz média néhány napja arról számolt be, hogy Thomas Tuchel (és segédjeként Lőw Zsolt) kerülhet a milánói alakulat kispadjára, a Tuttosport vasárnap viszont már arról ír, miszerint a fekete-kékek vezetősége napokkal ezelőtt felvette a kapcsolatot Contéval, s arról érdeklődött, lehetséges-e, hogy a szakember visszatérjen egykori sikerei színhelyére.

Mint ismert, Conte 2019 és 2021 között épp az Internél tevékenykedett, a gárda épp az ő keze alatt nyert bajnokságot a 2020–2021-es kiírásban.

A Tuttosport megjegyzi: az olasz csapatnál azért is gondolkoznak Contéban, mert ő volt az, aki képes volt Romelu Lukakuból kihozni a legjobb teljesítményt.

 

Borítókép: MTI/EPA/ANDY RAIN

További tartalmak