Musorujsag
Élő Eredmények

Még ebben a hónapban visszatérne a válogatottba a szenegáli csapatkapitány

Még ebben a hónapban visszatérne a válogatottba a szenegáli csapatkapitány

MTI
Miután visszatért a Bayern München kezdőcsapatába, márciusban a szenegáli labdarúgó-válogatottban is szeretne újra pályára lépni a sérüléséből felépült Sadio Mané.

A csatár a nyáron igazolt a Liverpooltól Münchenbe, ahol ősszel jól teljesített, 23 mérkőzésen 11 gólt szerzett, majd november 8-án, a Werder Bremen elleni bajnokin súlyosan megsérült. Meg kellett műteni a szárkapocscsontját, így a katari világbajnokságon sem játszhatott, és csak februárban kezdhette el a könnyített edzéseket.

„Nem volt könnyű” – mondta az elmúlt hónapokról a 30 éves játékos, aki az Augsburg elleni szombati bajnokin (5-3) ismét a kezdőcsapat tagja volt. – „Hosszú volt a sérüléssel töltött idő, de ez része a sportágunknak.” Az Afrika Kupa-címvédő Szenegál márciusban két mérkőzést játszik, mindkétszer Mozambik lesz az ellenfél, s Mané szeretne ott lenni a pályán ezeken a meccseken.

Borítókép: Jekatyerinburg, 2018. június 24. A szenegáli Sadio Mané ünnepel, miután gólt lőtt Kavasima Eidzsi japán kapusnak az oroszországi labdarúgó-világbajnokság H csoportjának második fordulójában játszott Japán - Szenegál mérkőzésen a Jekatyerinburg Arénában 2018. június 24-én. (MTI/AP/ Vadim Ghirda)

További tartalmak