Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Szoboszlai indítása után tarolt a City kifutó kapusa – a bíró nem látott szabálytalanságot

Videó: Szoboszlai indítása után tarolt a City kifutó kapusa – a bíró nem látott szabálytalanságot

M4 Sport
Szoboszlai Dominik indítása után a rossz ütemben kifutó Ederson letarolta Konrad Laimert, ám a Manchester City kapusát nem látták szabálytalannak a Leipzig elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

Slavko Vinčić, a szlovén sporttárs még a reklamáló Timo Wernernek adott sárgát, ám tegyük hozzá, a City kapusának sem járt volna komolyabb büntetés, a szabadrúgást pedig nem különösebben veszélyes pozícióból végezhették volna el a vendégek.

Az állás ekkor már 2-0 volt Erling Haaland duplájával, amelyet még a szünet előtt mesterhármassá bővített, aztán ötig meg sem állt, a csapata is csak hétnél.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: Haaland 78 másodperc alatt két góllal sokkolt, egy félidő alatt triplázott a Leipzig ellen
A Manchester City roppant kezdeményezően kezdte az RB Leipzig elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóját. Egy óvatlan szöglet után is volt lehetősége Pep Guardiola csapatának, azonban azok még kimaradtak, ám mint kiderült előtte Henrichs kezét is érte a labda, így a játékvezető a VAR-t segítségül hívva tizenegyest ítélt a hazaiak javára. A labda mögé az az Erling Haaland állt, aki az előző két BL-meccsén egyaránt nem tudott gólt szerezni, de most megtörte "rossz szériáját", sőt ezt azonnal meg is fejelte, ugyanis bő egy perccel az első gólja után fejjel is eredményes volt Kevin de Bruyne kapufája után.
Bajnokok Ligája
Videó: ezt csak a VAR vette észre – súrolta Henrichs kezét a labda, ezért kapott büntetőt a City
Egy óvatlan szögletnek indult, majd Manchester City helyzetek jöttek belőle, de azt, hogy Benjamin Henrichs kezét érte a labda, talán senki nem vette észre. Kivéve a VAR, ugyanis szóltak a játékvezető fülére, hogy nézze vissza az esetet, hiszen a labda súrolta a német játékos kezét, amely a válla fölött volt, kissé kinyújtva, így a szabály értelmezése szerint természetellenesen nagyobbá tette a testét.
Bajnokok Ligája
Guardiola: Rajongója vagyok annak, amit a Leipzignél csinálnak
Kedd este rendezik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Manchester City és a német RB Leipzig párharcának visszavágóját. Az első mérkőzésen Lipcsében 1-1-es döntetlen született. A meccset felvezető sajtótájékoztatón mindkét edző nagy tisztelettel beszélt az ellenfélről.
Bajnokok Ligája