Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Minden edzésen úgy megrúgott valakit, hogy az illető a kórházban kötött ki” – az AZ korábbi másodedzője Kerkezről

„Minden edzésen úgy megrúgott valakit, hogy az illető a kórházban kötött ki” – az AZ korábbi másodedzője Kerkezről

m4sport.hu
Khalid Boulahrouz, az AZ Alkmaar korábbi másodedzője egy holland televíziós műsorban beszélt a csapat remek szereplésének kulcsáról, kiemelve a magyar válogatott védőt Kerkez Milost.

Az NSO szúrta ki a Ziggo sport műsorát, amelynek vendége volt Khalid Boulahrouz, az Alkmaar korábbi másodedzője, aki Pascal Jansen munkájáról és a csapat eredményességéről beszélt:

„Levette a nyomást a játékosokról, és a megfelelő embereket a megfelelő helyekre tette – mondta Boulahrouz. – Természetesen az a futball, amelyet a csapat játszani akar, az edzéssel kezdődik. Amikor Kerkez Milos megérkezett a klubhoz, mindenki azt kérdezte, hogy mi a fene ez? Minden edzésen úgy megrúgott valakit, hogy az illető az orvosnál kötött ki. Jansen lefékezte. Többet nem engedték becsúszni, és teljesen magáévá kellett tennie az AZ futballját. Jansen remek tréner, ez látható az eredményekben.”

Az AZ jelenleg harmadik a holland bajnokságban a Feyenoord és az Ajax mögött, míg az Európa-Konferencialiga nyolcaddöntőjében a Lazio elleni párharc hazai visszavágóját 2–1-es előnyből várja.

Borítókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A szöglet valóban fél gól? A Manchester City háromszor is eredményes volt sarokrúgás után, nem véletlenül – elemzés
<a href="https://m4sport.hu/bajnokokligaja/cikk/2023/03/14/haaland-mesterotossel-sokkolt-a-manchester-city-hatalmas-pofont-kiosztva-utotte-ki-az-rb-leipziget-a-bajnokok-ligajabol">A Manchester City megsemmisítette az RB Leipzig csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, Pep Guardiola együttese 7-0-ra győzött és így 8-1-es összesítéssel jutott tovább a legjobb nyolc közé.</a> A meccsen Erling Haaland volt a sztár, aki történelmi estét produkált, hiszen öt gólt is szerzett, ráadásul ezek közül hármat szögletek után. A City így a BL 2022/23-as szezonjában öt alkalommal is eredményes volt már sarokrúgásokból, és a katalán tréner bizony szeret érdekes variációkat előhúzni a cilinderből, amellyel meglepheti az ellenfeleit. Erre most is láthattunk példát.
Bajnokok Ligája