Musorujsag
Élő Eredmények

Gvardiol után egy 16 éves horvát védőt nézett ki a Manchester City

m4sport.hu
A Manchester City az első klub, mely hivatalos ajánlatot tett a Hajduk Split 16 éves középhátvédjéért, Luka Vuskovicsért.

A horvát labdarúgás legújabb csillaga, a következő belsővédő, akiért fél Európa sorban állhat Josko Gvardiol után, kérői közül pedig – az egyébként a Leipzig játékosát is megkörnyékező — Manchester City már hivatalos ajánlatot is tett — írja a The Athletic.

Az angol bajnokságban jelenleg második helyen álló manchesteri csapat 12 millió eurót kínált Vuskovics játékjogáért, melyből 10 millió lenne garantált, a maradék kettő pedig bónuszokból tevődhet össze. A horvát csapat egyelőre nem reagált az első ajánlatra, amennyiben nem fogadja el az együttes, a folytatásban komoly hívásáradatra számíthat Lovrencsics Gergő korábbi klubja.

A 16 éves kora ellenére 195 centi magas belsővédő fényes jövőre számíthat, melyben segítségére lesz Pini Zahavi is, a futballvilág egyik legnevesebb ügynöke. A szakember Christopher Nkunku vagy Robert Lewandowski ügyei mellett fogja a jövőben intézni Vuskovics kéréseit is.

További tartalmak