Musorujsag
Élő Eredmények

Sarri: Mourinho egy médiaszörnyeteg, és én nem akarok az ilyen történetekbe belekeveredni

Sarri: Mourinho egy médiaszörnyeteg, és én nem akarok az ilyen történetekbe belekeveredni

m4sport.hu
Maurizio Sarri már akkor sem heves vérmérsékletéről volt híres, amikor a Napoli, a Juventus vagy a Chelsea kispadján ült. A jelenleg a Laziót irányító olasz szakember a hétvégén rendezett római derbin közel került ahhoz, hogy összetűzésbe kerüljön José Mourinhóval.

 

Sarrival ellentétben a portugál nem megy a szomszédba egy kis konfrontációért, mondjuk, ebben az esetben pont a „szomszédvár” Lazio vendégségében volt, kvázi hívatlanul.

A Cremonese ellen 2-1-re elvesztett bajnokin Mourinhónak piros lapot mutatott fel a játékvezető, a római párharc során így Salvatore Foti irányította az AS Romát.

A lefújást követően egy kisebb csetepaté alakult ki az öltözőfolyosón, amelynek hamar a középpontjában keveredett a „farkasok” edzője – mindezt úgy, hogy a szóban forgó eltiltás miatt valójában nem is szabadott volna ott lennie. Claudio Lotitóval, a római kékek elnökével akadt egy kis szájkaratéja, aztán végül elcsitult a hangulat.

Az esettel kapcsolatban az olasz sajtó azóta természetesen megkérdezte a hazai edzőt, Maurizio Sarrit is, aki szem- és fültanúja volt az eseményeknek.

Én ezeket a dolgokat ráhagyom Mourinhóra. Ő egy igazi médiaszörnyeteg. Abban a nagy szerencsében van részem, hogy személyesen megismerhettem, egy nagyon szimpatikus embernek tartom. Nagyon jól végzi a munkáját, de a legjobbak közé tartozik olyan szempontból is, hogy bizonyos balhékba belekeverjen embereket. Nekem nincs kedvem ilyen sztorikba belekeveredni” – reagált a kérdésre Sarri.

 

Borítókép: Maurizio Sarri (J) és Jose Mourinho (b) (EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA)

További tartalmak