Musorujsag
Élő Eredmények

Ibrahimovic utolsó sírásáról és problémamegoldásáról - egy ízig-vérig zlatanos sztori

Ibrahimovic utolsó sírásáról és problémamegoldásáról - egy ízig-vérig zlatanos sztori

m4sport.hu
Az AC Milan klasszisa, a 41 éves Zlatan Ibrahimovic, aki eddig 121-szer ölthette magára a svéd válogatott mezét, utoljára egy évvel ezelőtt lépett pályára a nemzeti csapatban, a lengyelek ellen elbukott vb-selejtező play offban. Most újra kapott meghívót a szövetségi kapitánytól, Janne Anderssontól.

A hosszabb kihagyást persze az is okozta, hogy a sérülések nem kerülték el a skandináv válogatott történetének legeredményesebb labdarúgóját.

A válogatott összetartáson aztán előkerült egy régi történet Ibrahimovicról, akitől megkérdezték, mikor sírt utoljára.

„Az utolsó alkalom, amikor sírtam, akkor volt, amikor nem kaptam meg a fizetésemet és a járandóságaimat a Malmőtől. Ezért írtam egy levelet a liga igazgatóságának, és megkértem őket, hogy vonják le a Malmőtől azokat a 3 pontokat, amely mérkőzéseken nekem köszönhetően nyertek. A testület erre úgy reagált, hogy a pénzemet a szüleimnek utalták át, mert a törvény szerint még túl fiatal vagyok, hogy fizetést kapjak” – idézte a svéd támadó szavait a GiveMeSport, aki persze nem hagyta annyiban a kérdést.

„Ezért megmondtam a bajnokság vezetőinek, hogy ebben az esetben a törvény szerint ahhoz is túl fiatal vagyok, hogy gólkirály legyek és megnyerjem a bajnoki címet a Malmőnek, szóval így nézve nem kaphatják meg a 3 pontokat addig, amíg elég idős nem leszek. Másnap átutalták a számlámra a pénzt. Én a törvénynél is idősebb vagyok” – szólt a a minden hájjal megkent focizseni verdiktje.

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic (MTI/EPA/Filip Singer)

További tartalmak